Домашни потреби  Мрежи за пране

Все по често в последно време при пране на дрехи се използват мрежи за пране. Мрежите за пране са част от групата на домашни потреби. Предпочитат се от домакинствата при пране малки по рамери тъкани като бельо, деликатни дрехи като те ги предпазва от раздърпване или увреждане. Мрежите за пране са изработват синтетичен материал- мрежа, като са снабдени с цип, които улеснява поставянето и изваждането на дрехите. Мрежите се предлагат в различни размери, но най-често срещаните размери са 47х 32 см или 70 х 50 см. Налице са и двуслойни мрежи за пране, които предпазват дрехите при пране от намачкане, а така също и мрежи за пране на маратонки и спортни обувки. Мрежите за маратонки и спортни обувки са удобни при пране и не позволяват маратонките да се въртят, тропат или да се удрят една в друга при въртене на барабана на пералната машина.
Една от последните иновации в този нишов сегмент са мрежите за фино бельо.
Те са идеaлно средство за пране на деликатни тъкани като коприна, сатен, дантела и др. в перална машина. Предпазва отделени дрехите с цип, банели, капси и др. от останалото пране. По този начин закопчалките на сутиените, които понякога при пране се разшиват и отделят, не повреждат двигателя на машината.
Някои от мрежите за пране могат да бъдат намерени вече и търговската мрежа, най вече в големите супермаркети и хипермаркети.
Но ако търсите разнообразие от тези артикули събрани на едно място Ви препоръчвам да посетите следния онлайн магазин за домашни потреби.
Там ще може да намерите всички тези артикули на едно място и то на атрактивни цени.

Приятно пазаруване в магазина за домашни потреби!

Категории: Uncategorized